Rólam mondták

“A Facebook oldalunk kezelésében kértük a segítségét, mivel az volt a célunk, hogy ezen a felületen is minél többen értesüljenek az aktuális ajánlatainkról és megismerjenek minket. A mindennapi tartalomgyártás mellett időszakonként számíthatunk rá a hirdetések menedzselésében is. Mindig kérdezhetek tőle, ha egy új ötletem van és kreatív tippekkel segít a kidolgozásában. Időről-időre képes megújulni és olyan új tartalmakat, tematikákat bevezetni, ami nagyon eredményesen működik.”
Rákossy Szilvia – Egyetem Gyógyszertár


“A kozmetikai szalonom Facebook hirdetéseiben kértem a segítségét. Szerettem volna, ha minél többen megismerik az új oldalt és a szolgáltatásokat. A közös munka aztán nem csak erre korlátozódott, hanem segítséget kaptunk egy üzenőfali játék lebonyolításában is és új ötletekkel látott el, hogyan lehetne az oldalon megfelelően posztolni, információval feltölteni, a szolgáltatásokat akár már a borítóképen is megjeleníteni. Mindig készségesen állt a rendelkezésemre, amikor szükségem volt rá és kérdésem volt az oldallal kapcsolatban”
Szűcs Mónika – Beauty Essence


“Amikor megnyitottuk műszaki áruházunkat, nem is volt kérdés, kit kérünk meg a népszerűsítésére. A weboldal szövegezésénél is sok segítséget, tippet kaptunk, hogy eredményesebbek legyünk, így a Facebook oldal létrehozásával is megbíztuk. Mind az üzletet, mind a webáruházat népszerűsíti hirdetésekkel. Igényeinknek megfelelően posztol az oldalon. Amikor valami ötletünk támad, akkor mindig jelzi, ha az nem megvalósítható vagy más irányba kellene elindulni, ilyenkor sok ötletet is kapunk egy másik megoldásra.”
Ádám, Tamás, Zsolt – I Love Digital