Szolgáltatásaim

Szeretnéd, ha valaki segítene eligazodni az online világban és kezelné a közösségi felületeidet? Esetleg a tartalmak írása és közzététele megy, de segítségre lenne szükséged a stratégiaalkotásban?

Számíthatsz rám!


Közösségi média oldalak kezelése

Nem tudod, hogyan posztolj vagy nincs időd rá? Jó lenne, ha az ügyfeleid a social media felületeken is találkozhatnának veled? Szeretnéd, ha egy szakértő kezelné a közösségi média oldaladat? Együtt kialakítjuk, mi az, amire a vállalkozásodnak szüksége van és ezentúl olyan tartalmak jelennek meg az oldalaidon, amik bemutatják a márkád előnyeit és értékeit.

Miben számíthatsz rám?

  • Beállítom a Facebook, Instagram vagy Google+ profilodat vagy új oldalt hozok létre. Emellett gondoskodom a mindennapi posztolásról, igény szerint megválaszolom az üzeneteket és moderálom a kommenteket.
  • Képek, kreatívok szerkesztésével segítek egy olyan vizuális megjelenést kialakítani, ami passzol a vállalkozásodhoz, így már a feededről megismernek.
  • Segítek az aktivitások teljeskörű lebonyolításában (pl. nyereményjátékok vagy egyéb promócók).
  • Havi statisztikákkal, beszámolókkal tájékoztatlak az eredményekről és az elemzések segítségével folyamatosan optimalizálom az oldaladat
  • Igény szerint blogbejegyzés írásában, hogy ezzel is növeljük a vállalkozásod márkaismertségét.

Egyéni konzultációk

Úgy érzed, a posztjaidat senki nem látja? Nem tudod, hogyan kell eredményesen kezelni a felületeket? Nem elég hatékonyak a hirdetéseid? Nem tudod, hogyan tovább? Gyere el hozzám egyéni konzultációra, ahol személyre szabottan megtanítom, hogyan érhetsz el eredményeket a közösségi média segítségével. Megbeszéljük a stratégia legfontosabb elemeit, tippeket és ötleteket kapsz a tartalomgyártáshoz, a céljaidnak megfelelően kialakítunk egy tökéletes profilt, segítek a hirdetések optimalizálásában és minden más olyan kérdésben, amire szükséged lehet.


Stratégiaalkotás

Szeretnél olyan stratégia mentén haladni, amely támogatja az elképzeléseidet? Választ szeretnél kapni a “mit, mikor, hogyan” kérdésekre? Szeretnéd, ha minél többen ismernék a vállalkozásod? Akkor jó helyen jársz! Kérj időpontot és egy vagy több találkozó alkalmával megbeszéljük, milyen céljaid vannak és hogyan éred el a célcsoportodat. Olyan stratégiát alkotunk, amellyel tudni fogod, mikor és mit érdemes posztolni, milyen hashtag-eket használj, hogyan tervezd meg a profilod és hogyan növelheted a márkaismertséged. Egy olyan kész tervet kapsz, amely mentén tudni fogod, hogyan kommunikálj a meglévő és leendő ügyfeleiddel. Tervezzünk együtt előre!


Hirdetéskezelés

Túl sok pénzt költesz hirdetésekre, de nincsen eredménye? Szeretnéd, ha azok kattintanának a hirdetéseidre, akik tényleg érdeklődnek a vállalkozásod iránt? Nem tudod, mennyit költs? Együtt kialakíthatunk egy olyan hirdetési  stratégiát, ahol a kampányok neked dolgoznak. Olyan büdzsét határozunk meg, amivel eredményeket érhetsz el, akár kisebb összegből is. Az általam írt szövegekkel és a kiválasztott vizualitással felkelthetjük az ügyfelek figyelmét.


Weboldal készítés

Nem naprakész a weboldalad? Úgy érzed nem felel meg a trendeknek? Akkor épp itt az ideje, hogy változtass ezen! Olyan weboldalt készítek neked, ami tükrözi a vállalkozásodat.  Megjelenésében és szövegezésében is olyan honlapot tervezek neked, amiből a látogatóid tudják, ki vagy te és azonosulni tudnak a márkáddal. Szolgáltatásommal kiválasztjuk a hozzád illő oldalakat a WordPress, vagy Squarespace felületen.